Välkommen till Hamnens Dag den 1 september!

Lördagen den 1 september kl.10-14 har du möjlighet att besöka Trelleborgs Hamn där vi bl a bjuder på sillamacka och grillad korv, hoppborg, godis och ansiktsmålning till barnen. Du kan även åka på guidad båttur och busstur, testa att gå på vattnet med water balls, se räddningsinsatser på öppet vatten och lastning och lossning av trailrar. Deltar man i vår tipsrunda så har man möjlighet att vinna en färjebiljett från TT-Line, Stena Line eller Unity Line. Flera olika föreningar och företag med anknytning till hamnen medverkar under dagen och visar upp sin verksamhet. Klockan 10.15 är det start för tävlingsdeltagarna i ”Port of Trelleborg Swimrun”.

Se programmet i annonsen (klicka på annonsen för förstoring). 

Vi håller till vid Handelskajen! 
Med bil – Sväng ner mot hamnen från E22/E6 (vid trafikljuset) och kör rakt fram på Strandridaregatan. Följ skyltarna! Fri parkering. Ingång via Logistikcenter.
För gående erbjuds gratis buss från Hamngatan 9. 

Även i år kommer vi att svara på frågor från allmänheten och informera om vår verksamhet. Skicka din fråga till trelleborgshamn@port.trelleborg.se eller lämna in i infotältet före kl.11.00. 

Välkommen till en spännande dag för hela familjen!