Jobba hos oss

De här sidorna är för dig som är nyfiken på Trelleborgs Hamn AB som arbetsplats.

Trelleborg Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende godston. Trelleborgs Hamns vision är att stärka sin position som Östersjöns effektivaste och klimatsmartaste hamn i ständig utveckling. Tillsammans med övriga svenska hamnar hanterar Trelleborgs Hamn ungefär 90 procent av Sveriges export och import.

Att arbeta i hamnen betyder också att man är en del av någon annans resa. Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från Kontinenten, till Swinoujscie i Polen, Rostock och Travemünde i Tyskland samt till Klaipeda i Litauen. Trelleborgs Hamn har 30 ankomster och avgångar varje dygn. Hamnen är öppen 365 dagar om året, dygnet runt och det finns alltid personal på plats.

Bolaget befinner sig i en spännande fas då Trelleborgs Hamn bygger ut och flyttar hamnanläggningen mot sydost. Trelleborgs Hamn går även ett generationsskifte till mötes, vilket innebär att vi under kommande år har behov av att rekrytera främst nya duktiga hamnarbetare. Här finns chansen att bli del av en spännande utveckling!

Se filmen om Trelleborgs Hamn och få en inblick om hur det är att jobba i hamnen!