Succé när Hamnens Dag gjorde comeback

Äntligen! Efter två års uppehåll med anledning av pandemin, blev Hamnens Dag lördagen den 3 september en riktigt lyckad och minnesvärd dag, från början till slut! Till och med vädret visade sig från sin bästa sida! Publikrekord blev det också! Cirka 3 500 personer besökte Trelleborgs Hamn på Handelskajen för att se mer av hamnverksamheten från insidan, äta sillamackor och få ta del av allt som Hamnens Dag hade att erbjuda. Danne Stråhed och Dynamo uppträdde på scenen och fick besökarna att sjunga med i ”Hallabaloo”. Nyhet för i år var karuseller för de allra yngsta barnen, dansgruppen The Recruitz Juniors som gjorde succé och en spektakulär räddningsinsats i vatten med helikopter! De guidade båt- och bussturerna var också väldigt populära då det gavs tillfälle att se hamnutbyggnaden på nära håll. 

Trelleborgs Hamn vill tacka alla besökare som besökte oss på Hamnens Dag! Vi hoppas att ni hade riktigt roligt!

Och ett stort tack till alla deltagande utställare, företag och föreningar som engagerade sig och gjorde årets Hamnens Dag till en riktigt lyckad och trevlig dag med upplevelser för både stora och små! 

Deltagande företag och föreningar:
360 Marine, Boat Consult, DanZfit, Gamla Trelleborg, IM Event, Kuststad 2025, Palmstadens Innebandyklubb, Pingvin Rugby Club, Polisen, Rostock Hamn, Räddningstjänsten, Sirmiones skeppslag, Sjöräddningssällskapet, Stena Line, TJ Event, T/S Helene, Trelleborgs FF, TrelleborgsHem, Trelleborgs Allehanda, Trelleborgs Energi, Trelleborgs kommun, Trelleborgs Sjöfartsmuseum, Trelleborgs Taekwondo, Trelleborg Triathlon, TT-Line, Tullverket, Unity Line, Visit Trelleborg, Väte, Wangeskogs.

Blev du en vinnare på Hamnens Dag?

Trelleborgs Hamn gratulerar de lyckliga vinnarna som hade full pott på tipsrundan!

Färjebiljetter med personbil från våra rederier Stena Line, TT-Line och Unity Line samt en kabinväska vann: 
– Hanna Landelius, Skegrie (Stena Line)
– Louise Larsson, Trelleborg (TT-Line)
– Olof Rosenqvist, Trelleborg (TT-Line)
– Christer Andersson, Trelleborg (Unity Line)

Elektriska usb-tändare vann:
– Samantha Harudd, Skurup
– Stefan Tonkin, Smygehamn
– Lars-Olof Hansson, Anderslöv
– Therese Edvardsson Nyberg, Trelleborg
– Pontus Ohlert, Trelleborg

Tack till samtliga tipsdeltagare för er medverkan och varmt välkomna tillbaka nästa gång!

Foto: Åsa Siller och Trelleborgs Hamn
Klicka på respektive bild för en större version.