Nya Hotell Magasinet

Trelleborgs Hamn har en ny hyresgäst till hotellet på Hamngatan 9 det är Sven-Erik Hansson som idag, genom sitt bolag Revhaken Hotels, driver bl a Grand Hotell i Halmstad och Royal Corner i Växjö, samt Christina Norén med mångårig hotellerfarenhet (hon kommer närmast från Best Western Hotell Jägersro i Malmö) och hon kommer att vara den som ansvarar för den dagliga driften av hotellet.

Hotellet byter namn till Hotell Magasinet. Namnet har man valt eftersom de tycker att den vackra magasinsbyggnaden bör få en mer framträdande roll säger de nya ägarna. Det här är en fantastisk byggnad med stor potential.

Målsättningen är att varsamt och klokt bygga om och förbättra både hotellets reception, rum och konferensdelen där Malmrossalen är en viktig tillgång som lätt kan ta både stora konferenser, fester och bröllopsmottagningar.

– Vi planerar långsiktigt eftersom vi verkligen tror både på Trelleborgs utveckling som stad liksom hotellets plats på Trelleborgs hotellmarknad säger Christina Norén. Under vårt första år kommer vi att använda befintlig reception i bottenplan, men sedan är vår målsättning att bygga om och skapa en ny reception med en välkomnande lobby och bistro där alla kan komma in för en kopp kaffe, ett glas vin eller varför inte en bit mat fortsätter hon. Vi vill skapa Trelleborgarnas vardagsrum – en träffpunkt även om man inte bor på hotellet.

Nya Hotell Magasinet öppnar under maj månad.

Vi önskar Sven-Erik och Christina lycka till!

Agneta Nilsson

Kommunikationschef

Trelleborgs Hamn AB