Hamnarbetare – behovsanställning

Vi söker positiva och duktiga tjejer och killar till vår resurspool!

Har du C-körkort, ADR, YKB, truckkort samt vana att framföra ett lastbilsekipage? Är du intresserad av ett flexibelt, fysiskt aktivt och varierat arbete med bra kollegor och goda anställningsvillkor? Då kan jobbet som hamnarbetare vara något för dig!

Vi har behov av att utöka vår resurspool till vår färjehantering med fler duktiga medarbetare. Som behovsanställd hamnarbetare kommer du att arbeta med bl a dirigering av trafik, trossföring samt lossning och lastning av gods på våra rederikunders fartyg. Arbetet sker på oregelbundna arbetstider och kan stundtals vara fysiskt krävande varför du bör ha god fysik. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas med arbetet och passa in i gänget är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad, stresstålig och en god teamspelare. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper i flera språk. Har du körkortsbehörighet CE DE betraktas det som ett stort plus.

Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.

För mer information ring våra teamchefer Tonny Jönsson, tel 0768-03 29 83 eller Susanne Stacey, tel 0709-35 98 31 

Trelleborgs Hamn AB välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, klicka här, senast den 8 november 2021. Vi tillämpar löpande urval och uppmanar dig därför att inkomma med din ansökan snarast möjligt.