Teamchef Drift & Underhåll

Trelleborgs Hamn AB har en markyta av storleken 700 000 kvm och en kajlängd på 2 000 meter. Inom hamnen finns 13 kajplatser, 8 färjelägen, en handelskaj för styckegods, en oljekaj och två uppläggningskajer. På området finns även två kombiterminaler och ett antal lagerterminaler. Till hamnen hör även ett antal fastigheter.

Att säkerställa ett effektivt och förebyggande underhåll av våra anläggningar och fastigheter är ett prioriterat ansvarsområde för Trelleborgs Hamn. För att ytterligare effektivisera och förbättra denna verksamhet vill vi nu förstärka organisationen med en driftschef med ansvar för hamnens löpande underhåll. I rollen ingår personalansvar för medarbetarna på Underhållsavdelningen. Du rapporterar till hamnens Maintenance & Property Manager.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:
– Ansvar för att planera, utföra och utveckla hamnens löpande underhåll av såväl anläggningar som fastigheter.
– Identifiera och följa upp verksamhetsmål enligt företagets strategi.
– Ansvar för innehåll och utveckling av företagets underhållssystem, inklusive besiktningskalender, underhållsschema etc.
– Personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna på Underhållsavdelningen.
– Budgetansvar samt ansvar för inköp och upphandling av arbeten och utrustning.
– Samordning av insatser för intern personal och entreprenörer vid olika underhållsarbeten inom arbetsområdet.
– Kontaktperson för leverantörer, kunder, myndigheter samt den interna organisationen.

Du är en naturlig ledare med stor drivkraft som motiveras av att få uppgifter genomförda. Du arbetar på ett effektivt sätt och har en god förmåga att lösa problem och fatta beslut. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är ansvarstagande och stimuleras av att utveckla och förbättra ditt ansvarsområde.

För rollen krävs det att du har teknisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta med drift och underhållsarbete. Du har erfarenhet av att leda personal och att driva arbetsmiljöfrågor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och behärskar Officepaketet utan problem. B-körkort är ett krav. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik samt styr- och reglerteknik. Det är en fördel om du behärskar Scada system och CAD.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Krister Jonsson på tel 0410-36 37 36.

Du är välkommen med din ansökan till ansokan@port.trelleborg.se senast den 16 juni 2017.