Lediga tjänster

Trbghamn_logo

Hamnarbetare – Säsongspersonal

Vi söker tjejer och killar till sommaren 2017!

Trelleborgs Hamn AB arbetar för ständig tillväxt och utveckling där stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare samt hållbar miljö står i fokus. Vårt största affärsområde är vår Produktion med ansvar för att lossa och lasta fartyg, hantera trossföring och dirigera trafik m m. Vi har nu behov av att anställa säsongspersonal till vår färjehantering inför sommaren 2017.

Vi söker dig som har C-körkort, truckkort samt vana vid att föra ett lastbilsekipage. Du behöver vara beredd på ett fysiskt krävande arbete med bl a trossföring och lasthantering samt arbete på oregelbundna tider. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas med arbetet och passa in i gänget är det viktigt att du är serviceinriktad, stresstålig och en god teamspelare. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper i andra språk samt högre behörigheter än C.

Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.

Om du vill ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Jonsson tel 0709-35 98 31 eller Tonny Jönsson, tel 0768-03 29 83. 

Du är välkommen att skicka in din ansökan till ansokan@port.trelleborg.se snarast möjligt då vi rekryterar löpande.

Sista datum för ansökan är den 31 mars 2017.


Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende gods ton och fartygsanlöp. Under 2015 hanterade hamnen 11 miljoner ton gods fördelat på ca 675 000 enheter. Trelleborgs Hamn AB, som ägs av Trelleborgs kommun, svarar för drift, underhåll och investeringar i den helägda hamnanläggningen. Bolaget har 133 medarbetare och omsatte 2015 ca 217 Mkr.