Trafikledare med säkerhetskompetens

Har du säkerhetskompetens och erfarenhet av arbete inom bevakningsbolag? Är du proaktiv, serviceinriktad och stimuleras av att ha många bollar i luften? Då kan jobbet som trafikledare inom Trelleborgs Hamn AB vara något för dig!

Vi har behov av att anställa en trafikledare till Trelleborg Port Control, TPC.
I rollen som trafikledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

•       Övervakning av verksamhetsområdet och närvatten, inklusive rapportering av brister i skalskyddet.
•       Delaktig i årliga ISPS-övningar.
•       Övervakning av gater samt loggföring, kontroll och insläpp av besökare, entreprenörer och leverantörer.
•       Fartygsanmälningar
•       Trafikinformation och VHF kommunikation med fartyg.
•       Sambandscentral vid situationer av nödläge i hamnen.
•       Ta emot och logga fel och avvikelser som anmäls inom hamnens område.

Du ingår i ett team av 6 trafikledare och rapporterar till hamnens Logistik & Supportchef.
Hamnen är öppen dygnet runt hela året. Arbetet är skift enligt rullande schema.

För rollen krävs erfarenhet från arbete inom bevakningsbolag samt genomförd säkerhetsutbildning likt CSO, SSO eller Hamnskydd. Det är meriterande om du har kännedom om hamnverksamhet samt förarintyg (sjö), VHF-certifikat, radarutbildning, erfarenhet av kontakt och administration med statliga myndigheter gällande sjöfart och tillstånd samt Hamnskyddsutbildning. Du har dokumenterad god IT-kunskap och har en hög administrativ förmåga. Du behärskar svenska och engelska obehindrat. Tyska och andra språk är ett plus.

För att trivas med arbetet är du flexibel, serviceinriktad, stresstålig och en god teamspelare. Du gillar att ta dig an nya utmaningar och att lära dig nya saker.

Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa vår Logistik & Supportchef Jonas Bramsved, tel. 0709-359830

Trelleborgs Hamn AB välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Skicka din ansökan till ansokan@port.trelleborg.se senast den 1 mars 2018. Vi arbetar med löpande urval.
 
Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende godston. Under 2018 hanterade hamnen 11 miljoner ton gods fördelat på ca 725 000 enheter. Trelleborgs Hamn AB, som ägs av Trelleborgs kommun, svarar för drift, underhåll och investeringar i den helägda hamnanläggningen. Bolaget har 135 medarbetare och omsatte 2018 ca 252 Mkr. Trelleborgs Hamn AB arbetar för ständig tillväxt och utveckling där stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare samt hållbar miljö står i fokus.