Hamnarbetare – Säsongsanställning

Positiva och duktiga tjejer och killar sökes till våren/sommaren!

Har du CE-behörighet, ADR, truckkort samt vana att framföra ett lastbilsekipage? Är du intresserad av ett flexibelt, fysiskt aktivt och varierat arbete med bra kollegor? Då kan jobbet som hamnarbetare vara något för dig!

Vi har behov av duktiga medarbetare till våren/sommaren 2018. Arbetsuppgifterna består av att arbeta med bl a dirigering av trafik, trossföring samt lossning och lastning av gods på våra rederikunders fartyg. Arbetet sker på oregelbundna arbetstider och kan stundtals vara fysiskt krävande varför du bör ha god fysik. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas med arbetet och passa in i gänget är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad, stresstålig och en god teamspelare. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper i flera språk. Har du körkortsbehörighet D är det mycket meriterande.

Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.

För mer information ring våra teamchefer Tonny Jönsson, tel 0768-03 29 83 eller Niklas Linnarsson, tel 0709-35 98 31.

Skicka din ansökan till ansokan@port.trelleborg.se senast den 31 mars 2018. Vi tillämpar löpande urval och uppmanar dig därför att inkomma med din ansökan snarast möjligt.

Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende godston och fartygsanlöp. Under 2017 hanterade hamnen 11,4 miljoner ton gods och ca en miljon enheter fördelat på ca 726 000 lastbilar och trailers och 387 000 personbilar. Trelleborgs Hamn AB, som ägs av Trelleborgs kommun, svarar för drift, underhåll och investeringar i den helägda hamnanläggningen. Bolaget har 137 medarbetare och omsatte 2017 ca 234 Mkr.