Generationsskifte

 

Det är viktigt för Trelleborgs Hamn att vara en attraktiv framtida arbetsgivare för ungdomar och studenter. Vi är måna om att vara en välkänd, synlig och öppen arbetsplats för dig som är på väg in i arbetslivet.

Trelleborgs Hamn närmar sig ett generationsskifte och kommer att behöva anställa drygt 40 nya duktiga medarbetare fram till 2027. Vi behöver rekrytera inom alla personalgrupper, men det största rekryteringsbehovet kommer att vara hamnarbetare, fordonsmekaniker och servicetekniker.

Utbildning

För att jobba som hamnarbetare vill vi att du har lägst gymnasieutbildning samt att du har förarbevis för truck samt körkort B, C och ADR. Om du dessutom har busskort ser vi det som mycket meriterande. Vi vill också att du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat. För tjänstemän krävs olika utbildning beroende på vilken tjänst du är intresserad av.

Besök oss gärna
Trelleborgs Hamn tar gärna emot skolklasser på studiebesök som är nyfikna på hamnen som arbetsplats inför kommande studie- och yrkesval.

Första lördagen i september varje år arrangerar vi Hamnens Dag. Då öppnar vi upp hamnen för alla som är intresserade av att träffa oss som jobbar här och vill se hur hamnen ser ut och lära sig mer om vår verksamhet. Håll utkik på hemsidan om mer information om Hamnens Dag.

Vill du kontakta oss? Skicka gärna ett mail till HR, Marita Östberg, marita.ostberg@port.trelleborg.se

Våra samarbetspartners

För att öka kunskapen om hamnen och den verksamhet vi bedriver har vi ett nära samarbete med ett antal olika externa samarbetspartners.

http://www.framtidsvalet.se/

https://www.arbetsformedlingen.se/

http://www.industrinatten.se/