Hamnarbetare – Behovsanställning

Vi söker positiva och duktiga tjejer och killar till vår resurspool!

Har du C-körkort, ADR, truckkort samt vana att framföra ett lastbilsekipage? Är du intresserad av ett flexibelt, fysiskt aktivt och varierat arbete med bra kollegor och goda anställningsvillkor? Då kan jobbet som hamnarbetare vara något för dig!

Vi har behov av att utöka vår resurspool till vår färjehantering med fler duktiga medarbetare. Som behovsanställd hamnarbetare kommer du att arbeta med bl a dirigering av trafik, trossföring samt lossning och lastning av gods på våra rederikunders fartyg. Arbetet sker på oregelbundna arbetstider och kan stundtals vara fysiskt krävande varför du bör ha god fysik. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

För att trivas med arbetet och passa in i gänget är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad, stresstålig och en god teamspelare. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper i flera språk. Högre körkortsbehörigheter än C betraktas som ett stort plus.

Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.

För mer information ring våra teamchefer Tonny Jönsson, tel 0768-03 29 83 eller Niklas Linnarsson, tel 0709-35 98 31

Skicka din ansökan till ansokan@port.trelleborg.se senast den 15 februari 2019. Vi tillämpar löpande urval och uppmanar dig därför att inkomma med din ansökan snarast möjligt.

Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende godston. Under 2017 hanterade hamnen 11 miljoner ton gods fördelat på ca 726 000 enheter. Trelleborgs Hamn AB, som ägs av Trelleborgs kommun, svarar för drift, underhåll och investeringar i den helägda hamnanläggningen. Bolaget har 135 medarbetare och omsatte 2017 ca 234 Mkr. Trelleborgs Hamn AB arbetar för ständig tillväxt och utveckling där stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare samt hållbar miljö står i fokus.